[Vacature Hydrauliekmonteur]
Fulltime (38 uur) | Halsteren.

Ga je er graag op uit, lever je graag kwalitatief goed werk af en kun je de klant daardoor duurzaam verbinden aan onze organisatie?
Zowel in onze eigen werkplaats en op locatie bij de klant werk je aan (maatwerk) hydrauliek oplossingen. Je ervaart net als onze collega’s plezier in je werk en we waarderen jouw proactieve houding enorm. Binnen Hydrosan kun je jezelf verder ontwikkelen, je ontvangt een goed salaris en je kunt écht het verschil maken. Spreekt de functie van hydrauliekmonteur je aan? Lees dan gauw verder.


Wat ga je doen?
Hydrosan staat bekend als totaalpartner voor hydraulische oplossingen met sterke merken. Je bent samen met het technisch team verantwoordelijk voor
- Onderhoud en reparatie op locatie bij de klant.
- Samenbouw en reparatie van hydrauliekunits en hydrauliekcilinders in onze eigen werkplaats.
- Verhelpen van storingen op locatie bij de klant.
Je zorgt voor een correcte afhandeling van opdrachten en rapportage hiervan aan de teamleider Bij de klant ben je aanspreekpunt en vertolk je de sleutelrol tussen Hydrosan en de klant. Je hebt bij de klanten een pro-actieve adviserende rol.

Je gaat in deze functie van hydrauliekmonteur zelfstandig aan de slag met een goede back-up vanuit de organisatie. Er is bij ons veel ruimte voor eigen input en jouw proactieve houding wordt enorm gewaardeerd. Je bent werkzaam vanuit Halsteren en met een team aan vakmensen om je heen, werken we bij Hydrosan aan een gezamenlijk doel: klaar staan voor onze klanten.

Hier ga je aan de slag
Hydrosan bestaat al meer dan 40 jaar en is uitgegroeid tot een modern bedrijf. We zijn ontstaan als technische handelsonderneming met de nadruk op een compleet hydrauliekpakket. Van hieruit hebben we ons ontwikkeld tot een totaalpartner voor hydraulische oplossingen. Ons motto is klaar staan voor onze klanten met een compleet pakket hydrauliekcomponenten met sterke merken, eigen slangassemblage, cilinderproductie en servicedienst waarmee we verder groeien binnen de Benelux. Gunstig gelegen, direct aan de A4, tussen Antwerpen en Rotterdam, in een modern bedrijfspand.

We leveren hydraulische oplossingen aan industrie, scheepvaart, landbouwmechanisatie, onderhoudsbedrijven en machinefabrieken. We doen zowel de eerste montage als de vervangingsmarkt. Vanwege eigen import springen we snel in op de vraag naar zowel standaard als specifieke onderdelen. Bij Hydrosan hebben we aandacht voor goed werkgeverschap. We zijn een relatief kleine organisatie met 25 collega’s. We hebben een platte organisatiestructuur en collega’s ervaren een persoonlijke betrokkenheid in het team. We vinden dat ons bedrijf ook een sociale functie heeft. Vanwege groei zijn we op zoek naar een hydrauliekmonteur.

Waar jij goed in bent:
Je bent technisch en communicatief gedreven. Je denkt vooral in mogelijkheden en hebt technische kennis in huis. Daarnaast vind je het leuk om binnen een informele organisatie met een goede teamspirit aan de slag te gaan. Wat we vragen is:
- Je bent communicatief vaardig; in woord en geschrift.
- Je bent erg enthousiast en hebt een hoog dienstverlenende- en klantvriendelijke instelling.
- Je hebt een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel, een pro-actieve instelling.
- Je voert werkzaamheden op een veilige manier, voor jou en je omgeving, uit.
- Je beheerst de Nederlandse taal en je kunt communiceren in het Engels.
- Minimaal MBO Metaal werk- , denk- en ervaringsniveau.
- Kennis van hydraulieksystemen en -componenten is een pré.

Wat wij jou bieden
Wat we je bieden in de functie van Commercieel medewerker buitendienst is een fulltime baan van 38 uur en een collegiaal team. Er is voldoende ruimte om je te ontplooien en je stempel op de bedrijfsvoering te drukken. Wat we je verder bieden is:
- Goed salaris afhankelijk van je opleiding en ervaring;
- Vast contract bij goed functioneren;
- 24 vakantiedagen en 13 ATV dagen;
- Telefoon van de zaak;
- Goede pensioenopbouw;
- Een persoonlijk en betrokken team aan collega’s;
- Je kunt het verschil maken binnen Hydrosan;
- Ontwikkelmogelijkheden zoals het volgen van opleidingen of doorgroeien in functie;

Zie jij jezelf werken bij Hydrosan in de rol van Hydrauliekmonteur? Dan nodigen we je graag uit voor een kop koffie. Jouw motivatie en cv ontvangen we graag.

Vacatures 3

Momenteel hebben wij geen openstaande vacatures.

Bel mij terug
{{error}}